Smo mala agencija, z velikim srcem in ambicioznimi idejami.

ZA VAS GRADIMO JASNO IN PRIVLAČNO KOMUNIKACIJO, KI DOSEŽE VAŠE PRODAJNE CILJE.

Svet je bolj zasičen z informacijami kot kdarkoli. Pozornost strank je vse krajša in se meri v sekundah. Konkurenca je vse večja, utapljamo se v poplavi blagovnih znamk. Razvoj se vsako minuto še pospeši, nadgradi in pohitri. Zgubiti se v poplavi je misija nemogoče.

EKIPA

OPREMLJENI Z IZKUŠNJAMI, INSTINKTI, POVEZAVAMI IN VPLIVOM

LIJON JEROMEL

Grafični dizajn, vodja projektov

Lijon je mlad, ambiciozen grafični oblikovalec, ki se je šolal na ameriški šoli. Za naročnike izvaja vse, kar je povezano z obliko, sliko ali zvokom. V projekte prinaša jasno vizijo in lepoto preprostosti. Njegove izkušnje vključujejo grafično oblikovanje, video produkcijo, fotografijo, ilustracijo, glasbeno produkcijo. Uživa v tem, ko oživlja podobo blagovnih znamk z dobro tehnično usposobljenostjo in spretno uporabo sodobnih digitalnih orodij.

ANJA HORVAT JEROMEL

Vsebinski marketing

Anja je komunikologinja z že več kot 20-letnimi izkušnjami na področju komunikacij. Od tega 6 let na področju novinarstva, 14 let na področju marketinga, vsebinskega marketinga in odnosov z javnostmi, za podjetja kot so: UniCredit Bank, Halcom, Mikrocop… Za vsa podjetja, s katerimi je sodelovala, je uspešno dosegala in presegala rezultate, ter povečevala njihov ugled in prepoznavnost. Anja uživa v snovanju inovativnih zgodb, ki bogatijo življenja uporabnikov, saj so zabavne in koristne. Svoje delo gradi na globokem razumevanju ciljnih skupin svojih strank ter vključevanju učinkovitih strategij, sodobnih tehnologij in komunikacijskih orodij.

DELAMO Z LJUDMI, KOT SI TI.

Delamo z raznoliko paleto strank. S srednjimi, malimi in velikimi podjetji in organizacijami. Ste blizu ali daleč. Ste iz tradicionalne ali moderne branže.

Le v eni stvari si prizadevamo ostati monotoni. V tem, da vsem zagotovimo, da je izkušnja z nami prijetna in uspešna. In da vključimo strategijo, strast, poslanstvo, agilnost in ambicioznost.